Kommunalpolitisk nyhed af de større!

 Fra Thytinget med eneret for KlitPosten.dk forlyder det:

– Vi har snakket om det længe, meddeler politiker Y, der ønsker at være anonym for ikke at skade de afsluttende forhandlinger. – Og nu er vi parate til at linde lidt på infolåget. Jeg sagde lidt. I første omgang til KlitPosten.dk, fordi så vil folk tro, det er ren satire. Men også fordi KlitPosten.dk er det første medie, der åbent tør fortælle om den borgerlige uenighed, og hvad den mon kommer af (se Kommunalpolitisk borgerlig ufred! (1 og 2 af 2)).

– Også fordi vi har haft nogle vanskeligheder med vores budget. Nogle af os mener jo, at vi skal betale noget af vores kassebeholdning tilbage til skatteborgerne, mens andre synes det modsatte. Men nu er nogle af os gået sammen!
– I alt for lang tid har der været, skal vi kalde det borgkrig i den borgerlige lejr. Det har KlitPosten.dk gjort fint rede for. Nu vil nogle af os forsøge at skabe borgfred.
– Og hvordan vil I så gøre det?
– Vi har besluttet os for at slå partierne Venstre, Konservative og Liberal Alliance sammen her i kommunen. Vi er optaget af at skabe det ideelle borgerlige udgangspunkt.
– Hvad skal det ny parti hedde?
– VenstresLiberaleKonservative. Dem ved du, hvor du har. Stort set.
– Kan du afsløre partiprogrammet for VLK?
– Indtil videre holder vi medlemskortene tæt ind til den svedige krop. Begynder vi først at melde ud, hvad vi står for, kommer vi hurtigt til flere svedeture; så vil socialdemokraterne med deres 9 mandater straks overfalde os og fortælle os, at det slet ikke kan lade sig gøre.
– Men I har vel ikke med 12 mandater flertal i det nuværende byråd?

– Nej, vi regner naturligvis med Jens Otto, der efter sigende er skabsborgerlig. Samt en unavngiven socialdemokrat, der i virkeligheden også er meget borgerlig. Vi lokker hende bare med viceborgmesterposten.
– Hvorfor er Dansk Folkeparti ikke med? De er vel også borgerlige?
– Nja. De siger, de er borgerlige, men de stemmer altid, som om de også var socialdemokrater. Derfor ved vi ærlig talt ikke, hvor vi har dem. I øvrigt er det også først med henblik på det kommende kommunalvalg i 21, at det hele sker!

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer