Letbanen kommer også til Klitmøller

 

    

– Nu kommer Letbanen til Klitmøller, meddeler en stolt Jesper Birch. – Jeg har selv inviteret trafikministeren til at bo i mit sommerhus en uge. Det skulle kunne klare det.

– Jesper, det var vel ikke ligefrem en succes med den togvogn nede foran Niels Juel i sommer?

– Jo, jo, det var det da. Er du tosset! Det var en gigantisk oplevelse, og vi fik solgt så meget tøj. Snart går vi i gang med at lægge togskinner fra Klitmøller Kro på Krovej helt ned til Niels Juel, og hernede på  endestationen indretter vi en let-remise, så der kan blive plads til en hel let-station! Fra disse 6 let-togvogne vil vi så sælge alt muligt både under kørslen og på stationen! Blandt andet is fra min is- og kartoffelbod.

– Ja, men hvad med alle tilladelserne? Kan trafikministeren få dem i hus inden sommerferien?

– Åh, ved du hvad, når man skal søge det offentlige om noget, tager det 100 år. Til den tid er det hele alligevel lige meget. Hvorfor tror du, folk er begyndt at kalde byen for Klondykemøller?

– Hvordan vil de lokale tage imod det, tror du?

– Jeg tror, de vil blive begejstrede. Det skal ikke kun være Århus og Odense, der skal nyde godt af en letbane. Denne vil komme til at løbe langs åen, og de rejsende vil således få nogle enormt pragtfulde udsigter. Hvis det går godt, skal den naturligvis føres til Thisted. Fra Hanstholm har jeg allerede fået en forespørgsel om en letbane fra Klitmøller dertil.

– Fra hvem?

– Min mund er lukket med syv segl af den gammeldags slags. Jeg kan dog sige så meget, at det er en forhenværende folketingsmand, der er stærkt interesseret i trafik.

– Men der er noget, jeg ikke forstår, – hvad har letbanen med tøjsalg at gøre?

– Vi ved fra utallige undersøgelser, at spontan-, lyst- og impulskøb fylder os med glæde og taknemmelighed og – lettelse! Så derfor kombinerer jeg en tur med let-banen og let-tøjindkøb. Jeg tror, det bliver sommerens scoop! Man kan parkere på Krovej og tage let-banen herned. Og tilbage igen. Alle tiders! Hvad med et let-10-turskort?

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer