Loppemarked

Tulle Thomsen

– Nu åbner jeg også et loppemarked, erklærer Tulle Tomsen.
– Enhver kan jo regne ud, at der er penge i det, for ellers ville vi jo ikke se alle de loppemarkeder rundt omkring.
– Snart sagt alle, rige som fattige, gamle som ældre, tilflyttere som thyboer, indretter i dag en stald, et værksted, et brændeskur eller endda et soveværelse, har jeg hørt, for at komme af med alt det gamle rod, man ikke har plads til mere - til antik-butik, der hurtigt griber om sig med kasseapparat og café og gammeldags havestole i solid metal …
– Vi ved fra undersøgelser, at vi alle er enormt interesserede i dette gamle ragelse, som så kaldes antikviteter.
– Når det hedder antikviteter, kan det sælges som varme hveder en helligtrekongers aften, eller hvornår det nu er, man spiser dem. Vi er simpelthen tossede med antikviteter. Jo ældre, jo bedre. Husk guldhornene. De var da væk, før man fik tænkt sig om.
– Se bare på TV-udsendelserne "Guld i købstæderne" og "Hvad gemmer Schackenborg på?" og "Tryl dit gamle ragelse om til antikviteter" og den slags. Der er stor, stor interesse for de gamle ting, som alle de andre har, mens ens eget bare står og fylder.

– Vi har jo alle gamle ejendele stående oppe på loftet, og det var der, jeg fik ideen. Jeg kunne ikke nænne at smide en ældre, grim standerlampe ud, da vi købte en ny, og nu har den ligget så længe deroppe, at den er blevet en værdifuld antik genstand, der sikkert kan sælges for et større beløb, end jeg tør håbe på. Vi har nogle gamle tresserteaktræsborde fra mine bedsteforældre, de er guld værd i dag! Vi har et kakkelbord, der bliver lokkemaden på søndag.

– Alle er velkomne på søndag mellem 10 og 14 på Gamle Kirkevænget 425.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer