Mobilmodtagelse i Nationalparken er dårlig

Skovrider Ditte Svendsen melder klart ud:
– Ja, selvfølgelig ved vi godt, at det kniber med mobildækningen i Nationalparken.

Vi har kendskab til flere, der er indlagt på Thisted Sygehus med GM (grådlabil mobiltraume). Det er en svær tilstand, hvor den syge føler sig svigtet af hele samfundet og får mørke tanker om en ulykkelig barndom. Ofte er det sådan, at de græder og græder og først standser, når man stikker dem en mobiltelefon. Derfor har vi nu fundet en løsning!
– Så nu kan vi bruge mobilen overalt?
– Nja ikke helt. Vi har gravet kabler ned i skovene og opstillet røde telefonbokse, som vi har købt billigt i London. Der findes jo ikke telefonbokse mere her i landet. De sidste her i Danmark blev som bekendt nedtaget fredag den 13. april. Men vi har som sagt skaffet nogle. Så nu kan alle ringe hjem og fortælle, hvor de er eller spørge til nyt på Facebook eller hvilke behov, man nu har. Der er ikke langt mellem boksene, så personer, der mærker GM komme nærmene, skal blot skynde sig til nærmeste telefonboks. Det giver samtidig motion, og motion er godt for at øge immunforsvaret.
– Det kan da ikke være gratis?
– Nej, vi har lavet en virkelig elegant løsning.
– Så man skal have mønter med til at putte i telefonautomaten?
– Næh, det er alt for gammeldags. Hør her. Du holder bare mobilen hen over den lille firkantede skærm, så overføres beløbet helt automatisk.
– Ja, men, mobilen, øh, var det ikke …
– Sorry! My interview has finished!

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer