Mobilmodtagelse i Nationalparken er dårlig

Grådlabilmobiltraumatiskramt yngre kvinde

Skovrider Ditte Svendsen melder klart ud:
– Ja, selvfølgelig ved vi godt, at det kniber med mobildækningen i Nationalparken. Det har det altid gjort. Men nu gør vi noget ved det!

Vi har kendskab til flere, der er indlagt på Thisted Sygehus med GM (Grådlabil Mobiltraume). Det er en svær tilstand, hvor den syge føler sig svigtet af hele samfundet og får mørke tanker om en ulykkelig mobilløs barndom. Ofte er det sådan, at de græder og græder og først standser, når man stikker dem en tændt mobiltelefon. Derfor har vi nu fundet en løsning!

– Så nu kan vi bruge mobilen overalt?
– Nja ikke helt. Vi har gravet kabler ned i Nationalpark Thy og opstillet røde telefonbokse, som vi har købt billigt i London. Der findes jo ikke telefonbokse mere her i landet. De sidste her i Danmark blev som bekendt nedtaget fredag den 13. april 2018. Men vi har som sagt skaffet nogle. Så nu kan alle ringe hjem og fortælle, hvor de er eller spørge til nyt på Facebook eller hvilke behov, man nu har. Der er ikke langt mellem boksene, så personer, der mærker GM komme nærmene, skal blot skynde sig til nærmeste telefonboks. Det giver samtidig motion, og motion er godt for at øge immunforsvaret, skærpe endofinerne og tænde for oxytocinerne!
– Det kan da ikke være gratis?
– Nej, vi har lavet en virkelig elegant løsning. Det er jo betalingsautomater.
– Så man skal have mønter med til at putte i telefonautomaten?
– Næh, det er alt for gammeldags. Hør her. Du holder bare mobilen hen over den lille firkantede skærm, så overføres beløbet helt automatisk.
– Ja, men, mobilen, øh, var det ikke …
– Sorry! My interview has finished!

[bws_pdfprint display="pdf,print"]

 

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer