Stenvogn er for lille

Chrissy No. 6, der driver mobiltærteudsalget “Stenvognen” med basis i Klitmøller,  overvejer at skaffe sig af med den grønne varevogn, hun har nu, da den slet ikke kan dække hendes ønsker:

– Jeg er i forhandlinger om at købe en skøn londonerdobbeltdækker, og med den kan jeg på én gang drive  hotel, køre rundture i Nationalparken, sørge for transport til og fra Klitmøller af fulde folk og børn samt selv bo i den nederste ende, hvor jeg vil indrette en lille lejlighed. I kuffertrummet skal mit værksted ligge.  Ovenpå vil jeg indrette tre lejligheder til udlejning eller hotel. Midt i skal der være spa og fitness samt et øverum til golfspillere. Der bor en del lige der, hvor jeg bor, og jeg kan se, hvor passionerede de er, når de drager ud på golfbanen klokken lort om morgenen.

– Bussen skal naturligvis have internet og andre moderne bekvemmeligheder, hvis der er nogen, jeg ikke har nævnt endnu. Samt stor fladskærm, så alle landskampe i fodbold kan vises for mine gæster.

– Nå, jeg glemte at nævne, at du naturligvis også kan købe lækre mobiltærter …

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer