Supermarkedsudvidelse i Klitmøller

Indgangspartiet: Her fornemmes et vue over de fire nederste etager i det nye supermarked
Se video til højre.
Købmand Mikael Konradsen er en glad mand.
– Jeg skal snart udvide, smiler han. – Jeg kan forstå, at Redningshuset har vilde planer. Men det har jeg sandelig også!
– Da vi ikke kan købe mere jord omkring butikken, må vi bygge i højden. Når byggeriet er færdigt, vil der stå et højhus på 50 etager her.
– 50? Sagde du 50? Donnerwetter (det er tysk og betyder tordenvejr)!
– Ja, men det er planen. Der skal være kvikindkøb i de to nederste etager (se venligst billedet af rulletrapperne), økologi på 3., sundt slik på 4., surfmarked på 5., landbrugs- og fiskeriafdeling på 6., almindelige ting til hjemogfixsegmentet på 7., fitness på 8. og gourmetrestaurant på 9 med en fantastisk udsigt. På 10. og 11. etage vil der være klinikker for healing, empatiudvidelse, Cykriasis, Sokratisis, Omegakuren, 5:2-kuren, alkoholafvænningsklinik og klinik til forbedring af curlingforældres muligheder for i højere grad at kunne gøre mindre for deres børn.

– Fra 12. etage skal der indrettes boghandel. Vi har nemlig brug for plads til alle de bøger, som en lokal forfatter fylder butikken med. Det kommer måske som lyn fra klar himmel? Men sådan er det. Bøgerne fylder op til 49. etage. Så vi indretter den 50. og højeste til vores egen lejlighed.
– Hold da op! Sikke en udsigt!
– Det skyldes udelukkende, at vi stadig bruger almindelig TV-antenne; den skal nemlig ret højt op, før vi herude har et godt signal.

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer