Skal træer ikke udtyndes og vedligeholdes i Thisted?

Fikserbillede: Find fjorden!

Thisted Jungle!

I Thisted lader kommunen skovområder gro uden at gribe ind. En påstand der forekommer sand. Skoven ved Kronborgvej er bortset fra nogle enkelte stier nærmest ufremkommelig, og store dele af Christiansgave er et vildnis og giver mest af alt det indtryk, at her ofres der ikke skattekroner på vedligehold.

Skoven syd for banegård og busstation er ufremkommelig. Her huserer rågerne i fred og ro og skriger dagen lang heldigvis i en kortere periode. Dem hører man ikke i toget eller bussen. Derimod ser man en tæt, ubrydelig skovbræmme.

En nænsom udtynding af træer og plantevækst ville kunne give udblik mod den skønne fjord og give tilrejsende en herlig velkomst og afrejsende en fornemmelse af at skulle forlade noget meget værdifuldt og uendelig smukt. Det er ud, som om noget sker. En vis klipning er foretaget i bunden af skoven ved siden af Søndre Kirkegård.

Lige nu er det meste dog bare et slags vildnis, der gror ubehersket. Er det for at spare penge, at kommunen ikke griber mere ind? Hvis man fældede hvert andet træ, ville det skabe luft og lys og kig.

… mod sydøst …

… eller sydvest

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer