SPAR Klitmøller præsenterer rødvinen Tator den Yngre

SPAR Klitmøller har en del kvalitetsvine. KlitPosten.dk anmelder Tator den Yngre, der er lillebror til Tator den ældre, der er anmeldt tidligere

Tator den yngre til kroner 99. Ja, det er jo faktisk 100!

Tator den yngre har ligget i køleskab de sidste fire timer. Den vil være lidt for kold, hvis man drikker den direkte fra skabet, men normalt står sådan en vin til selskab adskillige minutter på spisebordet, før den drikkes. Dermed når den en ideel temperatur. Skulle man komme til at drikke den før, vil køligheden snart udbedres i mundhulen. Bare behold den nogle sekunder, mens du suger al smagen til dig.

En vin til 99 kan jo umulig være lige så god som storebroderen til 170 kroner. Det er den naturligvis heller ikke. I modsætning til storebror er Tator den Yngre mere tannin-præget. Beholder man vinen i munden i lidt længere tid, efterlader den en fløjsagtig fornemmelse, ret så betegnende for tanninen.

Men for under 100 kroner får man en stærk vin på 14,5%. En fyldig, velsmagende vin, der sagtens kan klare sig i konkurrencen med alle andre - til prisen.

Hvordan består den dagen-efter-testen? Som regel er en rødvin flad og mindre smagfuld dagen efter. Her har Tator den Yngre været i køleskab natten over, og næste dag smager den - næsten - lige så godt til aftensmaden.

For en 400-kronerseddel får man en prima gave til sølv- eller guldbryllupsparret: Tator den ældre med musklerne og 17,5%, Tator den yngre med et flot udseende og så det bedårende italienske kvindelys: Donnaluce, hvidvinen, der er enormt smagfuld

Fik du læst:

Fik du læst:

Tator rimer på både junior og senior, debitor og kreditor og smager himmelsk!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer