SPAR Klitmøller Sommerfest-coronatiltag

image_pdfimage_print

Billeder fra sidste års sommerfest. Preben står her sammen med en yngre gæst

Der var fornem mad af- og tilpasset Klitmøller og omegn

Klitmøller Sommerfest går sammen med SPAR Klitmøller om en alternativ sommerfest, meddeler festudvalget:

“Vi har besluttet at bruge ét ekstra år på at planlægge den næste Klitmøller Sommerfest, som du kender den. Årsagen er naturligvis COVID-19-krisen. For har du lyst til at holde sommerfest med afstand – uden hoppeborge og et fyldt dansegulv? Nej vel!

TIL GENGÆLD kan vi med stolthed fortælle, at vi i samarbejde med SPAR Klitmøller vil holde en aktivitetsdag på købmandens parkeringsplads og Foreningsstien, når myndighederne vurderer, at det er forsvarligt. Der vil være salg af mad og drikke. SPAR KLITMØLLER SPONSORERER VARERNE OG FORDOBLER VORES OMSÆTNING DENNE DAG. Tusind tak!

Klitmøller Sommerfest er en væsentlig indtægtskilde for Klitmøller Idrætsforening og Klitmøller Spejderne. Vi er derfor glade, ydmyge og taknemmelige for, at verdens bedste købmand – SPAR Klitmøller – har tilbudt os en hjælpepakke.
Det sikrer de to foreningers mulighed for at fortsætte med at lave fede aktiviteter for borgerne i Klitmøller.

Vi vil også udgive den sædvanlige avis for at fortælle om arrangementet. Vi håber, at annoncører i avisen også vil støtte os i år, selvom den store Klitmøller Sommerfest er udskudt til 2021.

Glæd jer til en alternativ Klitmøller Sommerfest featuring Spar Klitmøller i 2020.

Vi håber på jeres forståelse og opbakning. Den plejer heldigvis ikke at fejle noget. 🙏”

Der er ikke noget som sommerfestteltbuffet

Mange frivillige knokler både før, under og efter festen

Mikael Konradsen, SPAR, konstaterer, at Klitmøller Idrætsforening og Spejderne i Klitmøller lider mest over, at sommerfesten er aflyst for i år. Den indtægt, de to foreninger genererer ved frivilligt arbejde under sommerfesten er nærmest livsvigtig for dem, og derfor må alle midler tages i brug, så foreningerne kan overleve.

– Derfor har jeg aftalt med gruppen bag sommerfesten, at når myndighederne skønner det forsvarligt, at større grupper end 10 kan mødes, vil vi her på SPARs p-plads mod Foreningsstien afholde en dejlig dag, hvor SPAR sponserer mad og drikke, og så håber vi naturligvis på, at der kommer mange og hygger sig og køber føden, for alt går ubeskåret til de to foreninger!

– Jeg vil også håbe på, at skal der være underholdning, bliver det den gratis, så foreningerne ikke sætter til på gyngerne, hvad de henter på karrusellerne. Måske kan spejderne bidrage med noget sjov i gaden; måske kan fodboldspillere sætte en konkurrence op, hvor det gælder med fødderne at holde bolden i luften længst muligt.

– Jeg håber meget på, at man vil støtte avisen, der udkommer i den forbindelse, med annoncer! Jo flere, jo bedre for de to foreninger. På forhånd tak!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer