SPAR Klitmøllers tilbygning

 

(Klik på billederne for større version)

SPAR bliver Klitmøllers største bygning i antal m2. Det gamle tegltag skjules under det nye, der vil rage længere ud over indgangspartiet. Dermed kan de udstillede varer stå forsvarligt i ly og læ for storm, regn, rusk og sne. Der kan ovenikøbet blive låst af om natten.
Indgangspartiet flyttes en anelse, så det kommer til at passe med elementerne.

Det lykkedes for byggechef Søren Konradsen at overtale din udsendte fotograf til at klatre op på taget for at få nogle flotte billeder deroppefra. Fotografen blev lidt svimmel, men syntes ikke, han kunne takke nej, især ikke i betragtning af, at han faktisk er et år yngre end byggechefen, der bare klatrede op ad den himmelstræbende lange stige, som om det var noget, han gjorde hver dag.

P-pladsen mod vest udvides, ligesom der vil blive lavet 14 pladser nord for Ørhagevej på den østlige del af p-pladsen. Her vil der i den vestlige del blive bygget fire lejligheder vinkelret på Ørhagevej op mod Per Pedersens sommerhusehus.

De bygges i svensk inspireret stil i træ, hvilket i følge Søren Konradsen er langt det mest stabile og hårdføre materiale, der her i Klitmøller kan modstå lidt af hvert fra Vesterhavets salt.

P-pladsen nord for Ørhagevej; billedet er taget en god regnbuedag

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer