SPAR med Sol One

I denne tid kan man bekymre sig om mange ting. Ikke helt uden grund. Man skal derfor være varsom med at anbefale alkohol som dulmetrøster. Alligevel er der grund til at gøre opmærksom på SPAR Klitmøllers tilbud om rødvinen Sol One til en pris, der er helt uden konkurrence. Klik på linket til Facebook og se, hvad en vin til 250,- flasken kan sælges for. Men det gælder kun, så længe lageret holder, siger Mikael Konradsen, leder og ejer af SPAR Klitmøller.

– Det er vigtigt at have gode tilbud, når samfundet er i krise. Vi gør fra SPAR, hvad vi kan. Jeg synes selv, vi er kommet godt ind i det, siger han, – kunderne retter sig i det store og hele efter vores anvisninger, og på trods af enkelte tidspunkter, hvor måske især udefrakommende kunder først lige skulle finde deres corona-ben i butikken, er alt gået gnidningsfrit med nys i ærmet og to meter til nærmeste potentielle virusmodtager.

– Jeg håber som alle andre, at det snart er overstået. Det er jo ikke en normaltilstand, man ønsker ret længe; det viser måske, hvor givet vi tager alting, og hvor pludselig alting kan ændre sig til noget unormalt, så det normale dagligdags pludselig bliver det unormale.

– Og nu vi er ved det. Fik jeg sagt det? Lige i øjeblikket har jeg tilbud på en aldeles fremragende rødvin, Sol One. Den er som skabt til både gråvejrsdage og forårsvejr.

Mikael kigger op i den skyfri himmel mod solen. Der er kun én. Sol one.

Selv om SPAR melder alt udsolgt, er der dog alligevel nogle flasker i overskud. Skynd dig hen i butikken

Redaktionens beholdning er tømt. De har nemlig fyldt vinskabet til senere brug …

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer