SPAR nu lidt på alle de der corona-restriktioner!

Hvordan ser fremtiden ud - set fra SPAR Klitmøller?

– Jeg vil sige det på den måde, at i påsken havde vi et omsætningstab på mellem 50.000 og 70.000 pr. helligdag i forhold til sidste år!

Mikael Konradsen, SPAR Klitmøller, er mellemfornøjet.

– Altså noget er jeg tilfreds med. Nu har vi lige tilrettet forskelligt omkring Mor Karens Hjørne, så det bliver mere hensigtsmæssigt. Det har ikke noget med coronaen at gøre. Nu bliver der så åbnet for cafébesøg, og det kan nok hjælpe lidt på det hele.

– Juli og august er de to måneder, hvor vi stort set skal tjene til hele året. Kommer der ikke tyskere, ser det sort ud. Jeg kan være bange for, at omsætningstabet i det tilfælde ikke indskrænker sig til 70.000, men måske helt op til 100.000. Pr. dag. Det vil tage et helt år at indhente. Altså - et normalt år! Og hvem siger, at det her er overstået i år?

– Jeg har jo valgt at have de ansatte hele året. Vi drosler en smule ned i vinterhalvåret og speeder  tilsvarende en smule op om sommeren. Jeg tror, det er godt for alle parter. Jeg har et dygtigt og engageret personale, der kender forretningsgangen, kunderne har de samme at forholde sig til, og for de ansatte er trygheden nok en værdifuld parameter.

- Nu forholder vi os til det, regering og Folketing er nået frem til på lidt længere sigt. Hvordan vil sommeren komme til at se ud, hvis grænserne forbliver lukkede, og hvad med tiden frem til oktober?

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer