SPAR og fint besøg

SPAR Klitmøller skal have fint besøg af et team, der med video og fotos og båndoptagere forsøger at få et indblik i butikken, dens kunder og især af Mikael Konradsen, der står i finalen om den meget eftertragtelsesværdige pris "Danish Retail Award 2019". Læs mere her.

Mikael har lige fået at vide, at de er forsinket.

– Så kan jeg heldigvis lige nå at få nogle varer på plads, siger han, mens han slæber og arrangerer.

– Er du nervøs?

– Jeg er da spændt på, hvilke spørgsmål de kan finde på at stille mig. Jeg har forberedt mig, så godt jeg kan, og Y har stillet en masse spørgsmål, som vi tror, de kunne finde på; nu må vi se.

Han ser på uret.

Stilhed før stormen

Efter stormen

– Nå, Mikael, så blev det overstået! Hvordan gik det så?

– Fint! Vi gjorde alt det, vi kunne. Butikken var gjort klar og alle udeområder i orden! De klipper alle  dagens optagelser her sammen til to minutter.

– Fik du stillet nogle svære spørgsmål?

– Nej, der var faktisk kun enetale fra min side. Jeg skulle bare snakke, og det gjorde jeg. Y og jeg havde forberedt os så godt som muligt og forsøgt at forestille os, hvad der kunne blive bragt på bane.

– Bagefter snakkede de lidt med et par kunder og omkring de frie pensionister, og ordningen med de 10% i rabat var de noget imponerede over. Det findes ikke andre steder i dk.

– De har aldrig haft en med, der er så lille i omsætning, men det er måske det, der skiller os lidt ud - det skal være lidt ekstraordinært! Tænk på, at vi her i Klitmøller er oppe mod en stor Føtex, en Super Brugsen og også en Profilbutik og endda en Bryllupskjolebutik!

Mikael får resultatet at vide inden den 1. oktober, hvor alle otte finalister skal møde op i København!

Her kan du se vinderne fra 2018!

Andre indlæg, du vil synes om:

1
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten Sørensen
23. august 2019 7.27

Håber virkelig Spar Købmanden opnår sin pris, for det er en dejlig butik. til gengæld vil jeg så håber han får mere frys på sin boks med ispinde og vafler, så vi er fri for smattede is, og is som er blevet genfrosset, og et sort hurra hvis man ikke køber dag gamle, som måske nok lige er varmet op i ovnen, men de er stadig fra dagen før og det kansmages.