SPAR på vin i SPAR

Lørdag den 14. afholder SPAR igen sit årlige glögg-show, hvor the Great Palle, Klitmøllermester i glögg, vil skænke op til kunderne mellem klokken 13 og 16.

Men kunderne behøver ikke at nøjes med det. SPAR har udtænkt en plan for vininteressen. Har du smag for vin og – især – for priser, bør du, mens du alligevel render rundt i forretningen i et utvivlsomt forgæves forsøg på at blive bare en lille smule ædru efter Palles super-glögg, kigge på priserne henne ved vinhylderne.

SPAR skriver på FB:

På lørdag den 14/12 fra kl.13-16, gentager vi sidste års succes med verdens bedste hjemmelavede gløgg, lavet af Palle Frost.
Samme dag holder vi vinfestival, hvor du frit kan komme og vælge lige den vin du gerne vil have en skarp julepris på🌟🌲🍷
Vi har også andre tilbud og smagsprøver, men det er kun på lørdag fra kl.13-16.
Håber vi ses😉

Nej, det er nu ikke helt rigtigt. KlitPosten.dk har i al beskedenhed fået udvirket, at lørdagens gode tilbud alle som en også kan fås på søndag. Så skulle du være forhindret i at komme til Palles glögg og dermed de gode vintilbud, kan du altså sove roligt natten til søndag. I stedet for at ligge og ærgre dig.

Et andet tilbud er rosévinen her, der koster 80 kroner, hvilket er halv pris. Oven i det kan man bruge flasken bagefter, for der hører en glasprop til.

Der vil være en mængde gode og fristende tilbud både lørdag og søndag. Men udvalget er begrænset!

Et af tilbuddene er en flot trækasse med 6 flasker Pinot Noir for kun 300 kroner! Endelig er der klare underretninger om, at vores gamle kending, Collezione, er til en ganske favorabel pris!

Der er mange andre tilbud; det er bare med at dukke op!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer