Stadioninspektøren: No dogshits, please!

Dogshiteksempel

Stadioninspektør Johnny Busch vil godt sende en bøn til de hundeluftere, der bruger Klitmøller Stadion (Cold Trafford) som afføringsplads til deres firbenede venner:

– Det er såmænd ikke så meget selve klipningen, for han kører jo bare over dem, så de spredes med klipperen! Næh, det er, når spillerne kommer på banen! Hvis man træder i sådan en hundelort, klæber det jo til støvlen og er man ikke opmærksom på det, lugter det temmelig meget, når man kommer hjem, og så skal man til at gøre støvlen ren. Jeg vil gætte på, der følger et antal bandeord med.

– Kære hundeluftere! Vil I ikke godt lufte jeres dejlige hunde et andet sted end her på banen?!? Der er masser af steder, hvor det ikke vil genere andre; lige her generer det spillerne!

– En dag, jeg slog græs ude på Sundby-banen, kom der en dame med en stor hund, der bare fik lov at løbe rundt på banen, mens jeg arbejdede. Så standsede den og krummede ryg og afleverede en kæmpeklump! Hun gjorde ingenting. Stod bare diskret med snoren i hånden og kiggede den anden vej!

– Hvad gjorde hun så?

– Hun gjorde det, so hun sikkert har gjort hele sit liv, når hun har været på toilet: Hun trak i snoren, og så gik de!

– I dag (fredag den 27.) skal FS Vestthy spille kamp mod Flade IF klokken 17.15. Det ville være dejligt, hvis spillerne ikke skulle rende rundt i lort til halsen!

Fremstrakt hånd til hundelufterne: Hold jer venligst fra banen!

Rent og pænt i materielskuret. Sådan skulle det også gerne være på banen

Andre indlæg, du vil synes om:

1
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
XL
27. september 2019 16.18

Det er da også for ulækkert! Tænke sig at hundeejerne ikke selv er klar over det