STALDEN skal være som et vandhul i ørkenen

Ida Marie, Morten, Louise, Kristian, Mikael

Der er store tanker bag Klitmøllers STALDEN. Dels skal noget være, som det altid har været, dels skal noget, der er savnet, komme til.

Det gamle skilt. Oh, lad det stå

Festen er tilbage i Klitmøller!
Torsdag den 3. juni klokken 12.00 genåbner Stalden med den ekstra nye bar "Kontoret". Det fejrer vi med en stor åbningsweekend, der selvfølgelig tager hensyn til alle aktuelle coronarestriktioner.
Kig ned torsdag og resten af weekenden! Torsdag fra 18-20 er der gratis grillpølser og fadøl (tak til Thisted Bryghus).

Morten fortæller om planerne for Stalden:

– Vi har til hensigt at tage det bedste fra den gamle Stalden og prøve at gøre det til vores eget sted. Klitmøller er anderledes nu end tidligere. Det er en by, der har forandret sig med mange forskellige indbyggere, mange forskellige holdninger og syn på verden og - byen. Umuligt at sætte på en brøkstreg. Derfor mener vi, at Stalden både skal tiltale dem, der havde deres gang engang og dem, der kunne tænke sig noget nyt og anderledes.
– Man skal stadig kunne komme forbi og ryge en smøg og nyde en håndbajer i solens nedsynkende stråler! Det foregår i "Kontoret". For dem, der hellere vil nyde et glas rødvin er der andre muligheder inde ved siden af.
– Vi laver et vandhul. Det vil sige, at her skal være en oase af fred og ro. Coronaen har desværre dæmpet det fælles, men det agter vi at genfinde i Stalden. Meningen er ikke at indrette et spillested, men lade dette "vandhul" udgøre en scene, hvor den gamle bodegamusik med for eksempel Kim Larsens musik går hånd i guitar med andre tidspunkter, hvor vi kan få lov at høre noget jazz og større bands - også kendte.

– Måske vil vi især slå et slag for lokale musikalske kroge; der findes faktisk mange lokale bands, og dem gad vi godt høre! Der skal være plads til en mængde forskelligt, og det er da også derfor, at gruppen bag er så bredt sammensat. Louis og jeg har én indfaldsvinkel, Kristian har en anden, og Ida Marie skal være daglig leder og binde det hele sammen. I baggrunden har vi en dygtig mand, købmand Mikael!
– Vi skal finde ud af, hvad vi her er fælles om! Vi vil optimere den gamle ånd. I gamle dage gik jeg til fodboldlandskamp med min far, det var fællesskab. Coronaen har forstyrret en mængde fællesskaber, og det skal Stalden gøre noget ved! Fællesskabet i Klitmøller er lidt større end andre steder, er min fornemmelse, og det vil Stalden være med til at skabe i endnu højere grad. Det skal ikke være et spillested, men en scene, hvor man kan hygge sig med et spil bordfodbold eller bob med et køligt glas ved siden af.

– Der vil være åbent dagligt mellem 11 og 16, og man er meget velkommen!

Meget skal gøres endnu, siger Mikael

Louise knokler udenfor

Fotografen kunne ikke stå for de friske farver på de nye toiletter

som naturligvis er på to steder

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer