Tager Thisted Kommune sin egen Skiltevejledning seriøs?

Det kan undre, at et byskilt uden navn får lov til vedblivende at være uden navn. Men KlitPosten.dk har naturligvis et bud: Det er ganske enkelt vedtaget, at kommunens fremmeste by, Klitmøller, selvfølgelig ikke behøver at skilte med sit navn. Hvorimod kommunens hovedstad, Thisted, åbenbart finder det nødvendigt at skilte sig, så alle kan finde den. Eller: Er Vej og Park bare fuld af humor?

"Skiltevejledningen fastlægger rammer for skiltning i Thisted Kommune med formålet at fremme kvalitet af skiltning og at sikre, at der udvises hensyn til gadebilleder, byrum og landskaber, når der opsættes skilte og reklamer. Skiltevejledningen giver et overblik over   retningslinjer for skiltning og kriterier der vægtes ved Thisted Kommunes vurderinger af ansøgninger om skiltning. Samtidig kan Skiltevejledningen bruges som inspirationskilde til gode og brugbare skilteløsninger."

Byskilt i sydlige udkant af Klitmøller i 2018

Samme skilt, men kommunen rensede det for halvandet år siden.

… også når man forlader denne navnløse by.
"Samtidig kan Skiltevejledningen bruges som inspirationskilde til gode og brugbare skilteløsninger"! De er fulde af humor i Vej og Park …

Forslag fra Gamles Værn og Fraktionen af Thyboer, der ikke kan få hus eller lejlighed i Klitmøller

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer