***TAGFAT*** (1) med K og V (Satire)

Overskriften står for TAG Fupnyhederne AlvorligT, og her blomstrer den frie fantasi med 90% løgne og usandheder: SATIRE. Hvad så med resten, spørger du. De sidste 10% gemmer på en grad af virkelighedsnær baggrund, uden hvilken der ikke ville foreligge inspiration. Både lokale og globale emner tages op. Alle under overskriften ***TAGFAT***

Jens Kr. Yde (C) Medlem af Økonomiudvalget

Niels Jørgen Pedersen, 1. viceborgmester, formand for Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalget

Det forlyder, at Venstre og de Konservative i Thisted Kommune er blevet enige om en samlet borgerlig strategi forud for kommunalvalget. Niels Jørgen Pedersen (V) og  og Jens Kristian Yde (C),  har simpelthen aftalt, at når nu Thisted Kommune i virkeligheden er en "blå" kommune med borgerligt flertal, skal det da udnyttes.

– Mange har jo svært ved at forstå, hvorfor vi ikke kan arbejde sammen, siger Jens Kristian.

– Især har tilflyttere problemer. De tror, at V og K altid kan samarbejde, mener Niels Jørgen.

– Men nu skal den der fnidder og fnadder være slut, indrømmer Jens Kristian. – Nu tager vi hul på en ny æra, hvor vi står sammen!

– Og S må ned med nakken, griner Niels Jørgen.

– Men det skal du nok ikke skrive, siger Jens Kristian og peger på min PC. – Skriv hellere, at vi er solide borgerlige partier!

– Vi er jo konservativt liberale, erklærer Niels Jørgen stolt.

– Og vi er jo liberalt konservative, mener Jens Kristian ikke mindre stolt.

Hvis de to partier ikke får flertal alene, vil de indgå i alliance med DF, hvis Ib Poulsen bliver valgt ind. Eller med Liberal Alliance, der nok skal komme ind. Om Nye Borgerlige er så  nye, at de ikke bliver valgt, er en anden snak.

– Hvordan kan det være, at I nu pludselig godt kan arbejde sammen? Skyldes det, at de Konservative efter Peter Sørensens ankomst nu også er på 6 mandater ligesom Venstre?

– Nej, slet ikke. Overhovedet ikke. Det har ikke noget på sig. Nej, nej, svarer Jens Kristian. – Vi er udelukkende ude på at få noget mere indflydelse i kommunen. Vi mangler så stadig to stemmer i at have flertal.

– Ja, der har været gammelt nid og nag mellem os, men det skal være slut nu, erklærer Niels Jørgen med en løftet pegefinger: – Vi er for søren da voksne mennesker og må derfor også kunne samarbejde, når vi nu har så mange fælles interesser! Jeg tror, at både DF, NB, LA og de Radikale kunne tænke sig at være med i vores aftale! Nogen af dem må da for pokker blive valgt!

Næste satireartikel: DF og NB

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer