Overskriften står for TAG Fupnyhederne AlvorligT, og her blomstrer den frie fantasi med 90% løgne og usandheder. Hvad så med resten, spørger du. De sidste 10% gemmer på en grad af virkelighedsnær baggrund, uden hvilken der ikke ville foreligge inspiration. Både lokale og globale emner tages op. Alle under overskriften ***TAGFAT***

Brian Nielsen NB Kandidat til kommunalvalget

Ib Poulsen (0) Medlem af Økonomiudvalget, folketingsmedlem

Næste satireartikel: Ø og SF

– Hvad er forskellen på Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti?

– Vi var her først, mener Ib Poulsen fra Dansk Folkeparti.

– Men vi er bogerlige, mener Brian Nielsen fra Nye Borgerlige.

– Det er vi da også!

– Nej, Ib! Da Tulle lagde sig på knæ for Mette Frederiksen og gav hende sit mobilnummer, tabte I alt på gulvet!

– Jeg mener, at vores partistifter, Pia Kærshovedgaard, har sat kursen rigtigt: Vi er borgerlige! På landsmødet viste hun med tommelen, hvad hun syntes om Socialdemokratiet! Vi har da også det samme synspunkt på udlændinge, ikke Brian?

– Det håber jeg da. I går så jeg to morsingboer spankulere på vores gågade, og forleden var der endda en mand fra Sallingland, der mente, at han havde noget at gøre her i Thy!

– Man skal da hjælpe dem i nærområderne. Vi har stillet forslag i kommunalbestyrelsen om at donere 12 kasser Thyøl til Mors. De har jo ikke selv kunnet udvikle et så stort bryggeri.

– Vi har da en etiket, vi kan sætte på øllerne, hehe, så det tror jeg godt, vi kan blive enige om, Ib. Lad dem blive der, hvor de hører til! Jeg mener også, at vi burde styrke grænsekontrollen ved at sætte en bom op på Vildsundbroen. Mange prøver at komme til Thy ad den vej!

– Den er jeg med på, Brian. Erfaringsmæssigt er det bare ikke så ligetil. De andre politikere er tit en smule forvirrede, når vi har disse emner på dagsordenen. Men hvis vi to kan stå sammen, er meget muligt!

– Vi skal bare lige vælges ind først. Det er nu min erfaring fra både Folketings- og kommunalvalg.

– Nå, ja, det er jo rigtigt. Men, som du ved, har vi gjort god reklame for Nye Borgerlige siden foråret, så mon ikke folk husker os?

– Vi for vores vedkommende i DF har sørget for at plante femtekolonnefolk i de andre partier! De gør et stort stykke uegennyttigt arbejde, og det har givet os mulighed for at hente endnu flere dygtige folk ind i valget her. Vi får se, hvordan det går! Hov, for den: Der går sgu da en mand fra Struer! Nej, ved du nu hvad.