Thy-Race arrangerer gå&løb ved Vigsø i kommende weekend

En række vandre- og løbearrangementer giver thyboerne fine motionsmuligheder. Blandt andet i den kommende weekend!

Det flotte vejr gav mange lyst til en tur til Bøgsted Rende sidste weekend

Vimplerne blafrede, og folk skyndte sig af sted

Motioner med mer!

I den kommende weekend kan du nyde en fantastisk tur i Vigsø fra fredag den 5. februar til tirsdag den 9. februar. Update på Facebook torsdag den 4. februar.
THY Walk ‘N Run arrangeres af Thy Race i samarbejde med Sparekassen Thy, Thisted Forsikring, Skilte Partner, Redoffice Konpap, Galtrup Efterskole og Tican.
Flemming Søvndal Nielsen, der har Thy Race eller Ræs på dansk, arbejder i dagene her op til dette arrangement på at få p-pladser nok! Bøgsted Rende viste jo, at der kommer mange deltagere.
– Det eneste, jeg er lidt ked af, er de glatte skovstier, der pludselig opstod på grund af vejret! Så er det jo mindre sjovt at løbe og gå. Jeg håber, at vejret er med os på fredag i Vigsø. Vi starter enten inde i selve Vigsø eller nede ved bunkerne, men det finder jeg ud af inden da. Læs venligst på Facebook, hvor jeg slår det hele op i morgen torsdag.
– Ruten bliver lagt efter naturen gennem klithede, i skoven, på kystskrænterne. Varieret og god!
– Hvordan får du egentlig løn for det her, Flemming?
Flemming griner lidt:
– Heldigvis har jeg gode sponsorer, der betaler de faste udgifter. Selv lever jeg - kun - af frivillige bidrag!
Har man lyst, kan man give et beløb på mobilpay til Flemming på telefon 35487.

Klik for større billede

Vigsø er især kendt for feriemulighederne

Hvad er Thy Race?

Thy Race startede som eventfirma i 2015. Thy Race tilbyder motionsløb, adventurerace, MTB, teambuilding og forskellige oplevelser i naturen for grupper og enkeltpersoner. I 2018 begyndte Thy Race at lave aktiviteter på Langbjerggård – ikke blot for lejrskolens gæster, men også for dagsturister, firmaer, skoler og andre grupper. Desuden startede Thy Race med at lave cykelture for turister i Thy – et samarbejde med Hotel Thinggaard, hvor Thy Race laver ruter, turbeskrivelser og kort materiale.

Thy Race ejes af Flemming Søvndal Nielsen, som har en baggrund som arrangør af bl.a. Thy til lands, til vands og i luften, Thy Trail Marathon, Etapeløb Thy Trail, Thy Challenge, Cold Hawaii Ultra og Thy 6 timer MTB. Flemming har brugt utallige timer i Nationalpark Thy og naturområderne i og omkring Thy. Han elsker klitheden, stranden og skoven, men glæden ved at se deltagernes begejstring efter oplevelser i den flotte, barske og vilde natur er det, der motiverer ham allermest.

I 2019 havde Thy Race premiere på den første udgave af Thy Mud Race med en overvældende interesse. Dette gav blod på tanden til at udvide og udnytte stedets store potentiale endnu mere. Thy Race ønsker at udvide aktivitetstilbuddene og etablerer derfor Thy Race Aktivitetspark på naturgrunden ved Langbjerggård Lejrskole. Parken er et stort fleksibelt anlæg til forskellige spil – primært fodboldgolf, parkgolf og minigolf på en 18 huls bane i harmoni med naturen, hvor udfordringerne er terrænet med dets naturlige forhindringer på den kuperede grund. Der anlægges endvidere et areal til småspil som stigegolf, bowls, fodtennis osv. Thy Race Aktivitetspark åbnede i august 2020.

Denne vinters arrangementer

Denne vinters arrangementer

Mona brokker sig over TV i TIDEN

Jeg savner Radio24/7. Jeg undrer mig samtidig over, at nævnet valgte Radio Loud, der nu har vist sig at være en inderligt overflødig radiostation, der for nogle millioner sender ud til - ingen. Absolut ingen. Der bliver godt nok nedtaget nogle podcasts, men som radiostation kan man vel næppe finde noget i Danmark, der er en større fiasko. Til lykke, nævn! Godt gået, som de siger. Gi´ dem en stor hånd!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer