Hentemad er fremragende mad, – men …

… der er et lille men. Det, der hedder HENTEMAD (kunne man kalde den, men den hedder naturligvis noget på engelsk, fordi dansk ikke er moderne), og som er ret populært i disse nedluknings- og restriktionstider, fører somme tider et lille problem med sig.

Når man henter maden på restauranten,  forsømmer nogle få af de restauranter, der sælger mad ud af huset, noget ganske bestemt!

Maden leveres lækker og indbydende i plastikskåle og -bægre, og det hele samles i en eller flere papirsposer. Så går man glad og fornøjet hjem, glæder sig til et kulinarisk dejligt måltid bestående af indtil flere retter, og humøret er højt.

Humøret daler desværre en anelse, når man er hjemme. Her begynder vi at pakke ud af poserne og stiller de forskellige plastikskåle op. Masser af indhold, men hvad passer nu sammen med hvad?

Ingen af skålene er markeret. For eksempel kunne restauranten nemt lige sætte en label på hver skål. Et 1-tal indikerer, at denne ret skal spises først. Restauranten kunne lægge en seddel ved, hvorpå står, hvad man stiller op med den enkelte ret. Måske skal den i ovnen 15 minutter ved 180˚, måske skal den ikke i ovnen.

Men der ligger ikke en seddel ved. Der er ikke klæbet labels på skålene. Der står end ikke noget steds, at underdelen af skålene tåler 200˚. Så må man jo ringe til restauranten, der må hoste op med en forklaring.

Forklaringen ville være helt overflødig, hvis restauranten fulgte de gode råd om labels og anvisningsseddel.

NB. Dette gælder kun nogle restauranter!

NB2. Maden smagte aldeles fremragende, så betragt denne artikel som et middel til god kundeservice!

En perfekt HENTEMAD har en tydelig angivelse af, hvilke plastikbokse, der hører sammen, og hvilken tilberedning, man selv skal foretage derhjemme.

Så er måltidet perfekt. For kvaliteten er der ikke diskussion om.

Alle fotos til denne artikel er modelfotos.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer