SPAR Klitmøller slår alle andre

Mikael Konradsen

Under et af mine indkøb i SPAR Klitmøller vinker købmand Mikael mig hen til sig:

– Da SPAR Klitmøller er sponsor for KlitPosten.dk, synes vi, det er ganske naturligt, at KlitPosten.dk bringer det først.

– Hvad? Hvilket, spørger den meget nyhedshungrende breaking news- journalist.

– Det er såmænd bare min SPAR-konsulent, der gjorde mig opmærksom på, at jeg skulle være klar over, at SPAR Klitmøller  er den butik i hele Danmark, ja, i HELE Danmark inklusive Sjælland og København, ud af 140 butikker, som suverænt har den største andel af økologi-salg. 

– Altså i forhold til din egen omsætning?

– Hende, der på Sjælland med sin butik troede, at hun havde den største andel, hun var distanceret med afstand, betroede konsulenten mig!

– Får du et diplom, en pris eller et eller andet …

– Det ved jeg ikke. Det kunne man jo godt håbe. Et diplom trykt med giftfri sværte på økologisk papir …

– Har det noget med surferne at gøre? De er jo tit yngre, der er med på noderne …

– Ja, det er nu en blanding af alle mine kunder. Der er mange økologer herude!

– Og ønologer!

– Vinkendere? Ja, det tror jeg nok. Men det her drejer sig altså om økologi. Vi er jo formentlig nok sammen med SPAR Hantsholm de to butikker, der er længst væk fra København. I flyhøjde. Og det er helt nye tal fra i år! De sidste to uger her kan ikke omrykke noget, siger konsulenten.

Andre indlæg, du vil synes om (Tryk på headeren foroven for at få forsiden)

Lukket for kommentarer