Tre grunde til at Sårup er sagen

Sårup er en del af Nationalpark Thy - et enestående naturområde, som oven i købet er gjort lettilgængeligt for alle naturinteresserede. For der ligger nemlig en lejrplads her med alle faciliteter.

Nogle få hundrede meter mod syd ligger lejrpladsen på den store, lysåbne Peter Odgårds Plads nær kanten af Hanstholm Vildtreservat. 
Lejrpladsen har status som lille lejrplads, hvilket vil sige, at den er beregnet for enkeltpersoner, familier og smågrupper. Lejrpladsen er tiltænkt det primitive friluftsliv. Du kan komme til pladsen til fods eller på cykel. Lejrpladsen kan ikke bookes - "først-til-mølle" princippet gælder. På lejrpladsen er der et shelter med plads til 4-5 personer. Derudover findes der bålplads, muldtoilet, vandpost, hestefold og affaldsstativ på pladsen. Der er mulighed for opsætning af telt.

Den lokale cykelrute ”Reservatruten” løber tæt forbi P-pladsen. Endelig er der i den nordlige ende en meget fin udkigsplatform. Det var de tre grunde til Sårup. Og så er der naturen!

Her er der flere toiletmuligheder. Der er det helt nye, flotte og moderne toilet.

Og der er det gode, gamle das, med trekantet dør, der ikke er ført helt op. På den måde kan man se, om det er optaget. Der ligger to ruller toiletpapir, årsagen er uklar. En til stort, en til småt?

Klik for >

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer