Ventilgummi hamstres!

Her er et billede af fem stykker ventilgummi

Sent fredag eftermiddag var min cykels forhjul fladt. Jeg fandt hurtigt ud af, at det var ventilen. Gummiet var simpelt hen rådnet. Jeg af sted for at købe et nyt.

Men hverken Frøtex eller Suppe-Brugsen havde ventilgummi. Alt var udsolgt, forklarede en hændervridende ung mand med bekymrede pandefolder i sidstnævnte. Det kan ikke passe, mente jeg og besøgte både Aldri, Rema-1000og1, Little, Brutto og nogle andre dagligvarebutikker. Ingen havde ventilgummi.

Jeg fortalte henkastet min ven om problemet. Hans øjne begyndte at flakke, og han kastede et hurtigt blik på sit ur.

– Vi skal en tur til Nykøbing, sagde han, – mon ikke vi kan nå at købe ventilgummi, inden de andre har hamstret det hele, for min cykel trænger ærlig talt også til et nyt stykke. Han hastede ind i lejligheden efter konen, og da de svingede ud af indkørslen, så jeg, at han rullede vinduet ned og sagde et eller andet til den anden nabo. Lidt efter kom hans nabo løbende ud med kurs mod sin bil.

For et par timer siden er rygtet nået hovedstaden: Der er ikke mere ventilgummi på markedet! Alt er ribbet! Ingen vil sidde med hænderne i skødet uden ventilgummi, mens coronaen hersker og regerer!

Den ventil, hvis inderste kerne skal omsluttes af ventilgummiet for at hindre den indpumpede luft i at slippe ud og dermed forfladige cykelslangen og gøre cyklen immobil

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer