Zabrina: Lindholm?

– Dansk Folkeparti og regeringen vil sende kriminelle udviste udlændinge ud på et nyt udrejsecenter på øen Lindholm i Stege Bugt, fortalte finansminister Kristian Jensen (V). Regeringen og DF var blevet enige om dette punkt i forbindelse med finanslovsforslaget til 2019. En ret omstridt beslutning, der har forårsaget en masse diskussion.

Men Zabrina fra partiet Borgersocialisterne synes, det er helt til grin med den ø:

"De kriminelle, de svært anbringelige, der på en måde slet ikke hører hjemme her i vores lille, uskyldige og hyggelige land, de udviste, skal sgu ikke på ferie, hvis de ikke rejser ud med det samme, mand.

Vi hos Borgersocialisterne havde ikke lige tænkt på den bette ø mellem Møn og Stevns. Jeg synes, det er noget blødsødent. Ikke alene kan de kriminelle landsforviste bare tage færgen om dagen, men så vidt jeg har forstået, får de både frisk vand og kloakering. Hvad med ophold på Lalandia?

 

Næh, min far: Nordøstgrønland, se kortet!

Her ligger der et par fine øer, ganske vist ikke beboelige, men ville det ærlig talt ikke være langt bedre? Jeg ved ikke helt, hvad øerne hedder, men det finder regeringen og DF nok ud af. Fordelen er, at her er den herligste sne til at tumle sig i, og de kriminelle landsforviste generer ikke ordentlige mennesker. De får naturligvis weekendorlov, men da der ikke går færger eller den slags, turde det ikke være noget problem. De skal selv bygge deres iglooer, hvis de vil have tag over hovedet, og de kan snildt leve af at fange sneharer og den slags. Og tage en Eskimo-is til dessert!

Inden de flyves derop, spørges de endnu engang, om hvilken flyver de helst vil med. Det til venstre, der går til deres hjemland, eller det til højre, der går til Grønland.

Chateau d’If, Alcatraz, Robben Island: Gå hjem og vug, mand."

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer