Netavisens ORDBUTIK sælger Forlaget Ordfatters skriftlighed, såsom noveller, romaner og historier. Digitale udgaver som e-bøger kan umiddelbart downloades og læses på tablet, PC eller mobil.
Analoge udgaver som p-bøger er så godt som udsolgt og vil ikke blive genoptrykt. Du kan være heldig at finde din ønskebog som gammeldags p-bog med papir og omslag og det hele. Skriv til os med dine ønsker.
Der er mulighed for at donere et beløb. Alt fra 10 kroner og opefter modtages med taknemmelighed. Husk at notere, om du ønsker dit navn eller firmaets navn angivet på blogsiden.

Bestilling og betaling foregår ved at udfylde og sende formularen.

Klik og udfyld formularen

Netavisen skriver om lokale forhold i Thy og om det, der ligger uden for Thy, såfremt det skønnes relevant for thyboerne. Teksterne er en blanding af saglige artikler og usaglige satiretekster, politiske meninger og delvist sandfærdige historier, hvor fantasien har hjulpet godt til.
Indtægterne er særdeles begrænsede; reklamerne på siden giver håndører, sponsorater noget mere, men der er naturligvis konstante udgifter. Jeg og mine medarbejdere, Sigurd Zweistein, Dennis Defekt, Mona Lisa Olsen og Hanne Havgasse vil derfor med stor taknemmelighed gerne modtage små eller større bidrag til at holde blog- og netavisskuden oven vande.
Hvis du beslutter dig for at donere et beløb, bedes du angive, om dit eller firmaets navn skal fremgå af forsiden på bloggen. Beløbet bestemmer du.

"Hjernesvindler" koster kroner 80, mens resten alle koster kroner 50 som e-bøger, hvilket betyder, at du efter bestilling og betaling får en fil til din iPad, tablet, mobil eller PC. Der er enkelte eksemplarer tilbage af bøgerne i papirformat (en slags gammeldags bøger, der kan stå i en reol), men de er kostbare og koster for dem, hvor der kun resterer ganske få, kroner 500. Dem, der er flere af, koster kroner 200. P-bøgernes pris er inkl. forsendelse.

På forhånd tak!
Chefredaktøren, forlagsdirektøren og forfatteren

Kroner 100,- som e-bog til at læse på iPad, mobil eller PC

 

"Knald og Fald i Thy" er en rigtig knaldroman med den 30-årige skolelærer, Thomas Poulsen, der efter to år på Hurup City Skole nu er havnet på Hansted Skole, hvor han straks hvirvles ind i en forelsket præstekone, hashrygende elever i sin 6. klasse, en gusten brugsuddeler og pengeafpresning.

En hjemløs vil gerne være hans ven, en kollega tager afstand fra det venskab, en ungdomsforelskelse elsker ham for det, og oven i alt dette opdager han, at hans far faktisk er grunden til, at han blev mobbet for 20 år siden i sin skole.

Han falder over en del millioner i kontanter, ligesom han falder over en del kvinder, som han falder for, men som falder fra.

"I stødet og ni andre historier"
10 noveller om det svære ved at tilhøre hankønnet.
Kr. 50,-

"Hjernesvindler"
Hvad tænker et menneske, der får diagnosen demens? 70-årige Tommy vil ikke umiddelbart acceptere, at han skulle være dement.
Kr. 80,-

Politi-krimi, der foregår i Sønderborg i en ikke for fjern fremtid.
En mand står parat med sin Sauerriffel i et højtbeliggende vindue den dag, såvel kong Frederik som dronning Mary kører i kortegekørsel over Chr. X.s bro op mod den trekantede, karakteristiske bygning”Strygejernet”.
Kr. 50,-

Lektørudtalelse "Hjernesvindler", uddrag:

Vurdering:
Det er en anderledes bog om demens, hvor historien fortælles i jeg-form med den syges stemme og fra hans synsvinkel. Det er der kommet en fin og anderledes bog ud af. Der er blevet plads til både de gode følelser og de mere forbudte af slagsen, fx børnenes irritation og utålmodighed med Tommy. Det er et godt stykke brugslitteratur, som skriver sig ind i folkesygdommen demens

"Mandfolk" er 1. af 3 bøger i serien om Hans Theodor, der 10 år gammel i 1957 oplever en hård opdragelse.
Kr. 500,- (Kun 2 papirbogseks. tilbage); kr. 50 for e-bog

"Dragemand" er 2. bog af 3 i serien om Hans Theodor. Han er nu 11 år, og tilværelsen har ændret sig på flere punkter.
Kr. 500,- (Kun 2 papirbogseks. tilbage); kr. 50 for e-bog

"Slået hjem" er 3. bog af 3 i serien om Hans Theodor. Som 15-årig gentager livet sig for ham - bare ikke helt, som han har forestillet sig.
Kr. 500,- (Kun 2 papirbogseks. tilbage); kr. 50 for e-bog

"Skabet" om den 74-årige Peter Christian, der pludselig mister fodfæstet, fordi han pludselig mister sin kone.
Men der er også noget underligt ved ulykken. Han opdager, at ikke alt er, som det burde være.
Kr. 50,-

"Syg i hodet" er fortællingen om den 14-årige Ludvig, der har problemer i sin tilværelse. De fleste kommer fra det faktum, at hans mor drikker, og der er ingen far, der kan hjælpe.
Kr. 50,-

"Danutas hævn"
Skal danske læger hjælpe tyske flygtninge i Danmark, når tyskerne ikke vil frigive deres kolleger i kz-lejrene? Den 11-årige Danuta flygter for russerne med sin familie til Danmark i foråret 1945. Her mister hun sin bror og mor, og denne sorg udvikler sig til had og hævn mod den læge, der nægtede dem hjælp.
I 1967 er hun 33 år og parat til at føre hævnen ud i livet.
Kr. 50,-

"Farfars forstyrrede Frida" er titlen på en novelle, der viser, hvad der kan ske, når en gammel, ensom og blind mand får besøg af en noget yngre tidligere kvindelige bekendt. Der er 76 andre noveller.
Kr. 50,-

"Fra 67 til 17 på 7 sekunder uden mellemlanding"
En mand får ved en fejl udleveret forkert medicin på apoteket. Det forvandler ham fra en stilfærdig 67-årig pensionist til en frådende lettere vanvittig person med alle de karakteristika, der sidder på en 17-årig. Inklusive et temmeligt højt testosteronniveau!
Kr. 50,-