ORDBUTIK

KlitPostens ORDBUTIK sælger Forlaget Ordfatters skriftlighed, såsom noveller, romaner og historier. Digitale udgaver som e-bøger kan umiddelbart downloades og læses på tablet, PC eller mobil.
Analoge udgaver som p-bøger er så godt som udsolgt og vil ikke blive genoptrykt. Du kan være heldig at finde din ønskebog som gammeldags p-bog med papir og omslag og det hele.
Der er mulighed for at donere et beløb til KlitPosten.dk. Alt fra 10 kroner og opefter modtages med taknemmelighed. Husk at notere, om du ønsker dit navn eller firmaets navn angivet på blogsiden.

Bestilling og betaling foregår ved at udfylde og sende formularen.

Klik og udfyld formularen

KlitPosten.dk er en blog, der skriver om lokale forhold i Thy med udgangspunkt i Klitmøller, Cold Hawaii. Teksterne er en blanding af saglige artikler og usaglige satiretekster, politiske meninger og delvist sandfærdige historier, hvor fantasien har hjulpet godt til.
Indtægterne er særdeles begrænsede; reklamerne på siden giver håndører, sponsorater noget mere, men der er naturligvis konstante udgifter. Jeg og mine medarbejdere, Dennis Defekt, Mona Lisa Olsen og Hanne Havgasse vil derfor med stor taknemmelighed gerne modtage små eller større bidrag til at holde blog- og netavisskuden oven vande.
Hvis du beslutter dig for at donere et beløb, bedes du angive, om dit eller firmaets navn skal fremgå af forsiden på bloggen. Beløbet bestemmer du.

På forhånd tak!
Chefredaktøren

"Mandfolk" er 1. af 3 bøger i serien om Hans Theodor, der 10 år gammel i 1957 oplever en hård opdragelse.
Kr. 50,-

"Dragemand" er 2. bog af 3 i serien om Hans Theodor. Han er nu 11 år, og tilværelsen har ændret sig på flere punkter.
Kr. 50,-

"Slået hjem" er 3. bog af 3 i serien om Hans Theodor. Som 15-årig gentager livet sig for ham - bare ikke helt, som han har forestillet sig.
Kr. 50,-

"Skabet" om den 74-årige Peter Christian, der pludselig mister fodfæstet, fordi han pludselig mister sin kone.
Men der er også noget underligt ved ulykken. Han opdager, at ikke alt er, som det burde være.
Kr. 50,-

"Syg i hodet" er fortællingen om den 14-årige Ludvig, der har problemer i sin tilværelse. De fleste kommer fra det faktum, at hans mor drikker, og der er ingen far, der kan hjælpe.
Kr. 50,-

"Danutas hævn"
Skal danske læger hjælpe tyske flygtninge i Danmark, når tyskerne ikke vil frigive deres kolleger i kz-lejrene? Den 11-årige Danuta flygter for russerne med sin familie til Danmark i foråret 1945. Her mister hun sin bror og mor, og denne sorg udvikler sig til had og hævn mod den læge, der nægtede dem hjælp.
I 1967 er hun 33 år og parat til at føre hævnen ud i livet.
Kr. 50,-

Politi-krimi, der foregår i Sønderborg i en ikke for fjern fremtid.
En mand står parat med sin Sauerriffel i et højtbeliggende vindue den dag, såvel kong Frederik som dronning Mary kører i kortegekørsel over Chr. X.s bro op mod den trekantede, karakteristiske bygning”Strygejernet”.
Kr. 50,-

"Hjernesvindler"
Hvad tænker et menneske, der får diagnosen demens? 70-årige Tommy vil ikke umiddelbart acceptere, at han skulle være dement.
Kr. 80,-

"Farfars festlige Frida" er titlen på en novelle, der viser, hvad der kan ske, når en gammel, ensom og blind mand får besøg af en noget yngre tidligere kvindelige bekendt. Der er 76 andre noveller.
Kr. 50,-

"Fra 67 til 17 på 7 sekunder uden mellemlanding"
En mand får ved en fejl udleveret forkert medicin på apoteket. Det forvandler ham fra en stilfærdig 67-årig pensionist til en frådende lettere vanvittig person med alle de karakteristika, der sidder på en 17-årig. Inklusive et temmeligt højt testosteronniveau!
Kr. 50,-

"Findur ikke"
Kr. 50,-

"I stødet og ni andre historier"
10 noveller om det svære ved at tilhøre hankønnet.
Kr. 50,-

Der er nu den nødvendige motorvej til Thisted fra både Holstebro og Ålborg. Findur er navnet på denne 30-årige lærer i Hanstholm her et par år ude fremtiden. Han er på kant med brugsuddeleren og har et forhold til præstens kone. Herregud! Hvis det bare er de eneste problemer, han render rundt med, så klarer han det nok. Men han synes ikke, han duer til noget.
Her ind under jul tårner konflikterne sig op, og det hele bliver sandelig ikke bedre af, at han på en eller anden besynderlig måde nærmest mod sin vilje bliver ven med en hjemløs fra Vesløs.
Det er også en spændende krimi med flere damer og adskillige millioner af kroner, overfald, fulde betjente og en tur med metroen fra Hanstholm til Thisted og op i det nyopførte 20 etagers beboelsestårn på Thisted Sydhavn.

Lukket for kommentarer