SPAR Klitmøller under tidspres

Ny indgang

interiør 1

gasløber

Lukket

interiør 2

Fliser løftes

– Arbejdet går fint og planmæssigt, meddeler byggechef Søren Konradsen, men af og til er der forhindringer. For eksempel, hvis vejret er så dårligt, at kranen ikke kan sættes i gang. Og deadline skifter jo altså ikke!

Søren refererer til torsdag den 4. april, hvor indvielsen skal finde sted. SPAR-chef Mikael Konradsen bekræfter, at denne dato er vigtig:

– Det er der, vi gerne skulle have alt klart. Vi ber også vores kunder om at have forståelse for, at der muligvis kommer en lille bitte smule rod, når vi skal have det hele ændret til det nye.

Ude på byggepladsen løfter Søren en gasløber fra Buus Gasteknik og kører den om på vestsiden, hvor den skal op at stå på taget.

– Den står på fire store cementfliser, for det vil minimere vibrationerne. Vi har placeret den med størst muligt hensyn til naboerne, så de ikke bliver gerneret. Den larmer en lille smule. Til gengæld er den meget miljøvenlig. Freon, som i øvrigt er forbudt, sviner og koster mindst 10 gange så meget som CO2, vi nu får installeret.

Formentlig tal, der glæder købmanden.

Andre indlæg, du vil synes om:

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Niels

Det undrer mig lidt, men skulle der ikke også etableres nogle lejligheder? Er de smuttet i de seneste planændringer?