Efterårsmoden

Dennis Defekt

Forleden blev efterårets modefarver og mode præsenteret i TV-Avisen. Jeg ved ikke, hvorfor. Jeg vil ikke acceptere, at der sidder nogle tresserhippier i USA og bestemmer, hvad jeg skal gå klædt i til efteråret! Eller skal bestemme, hvilke farver mit tøj skal have, for at jeg kan være med på noderne. Hvilke noder? Og hvad er der i vejen med det tøj, jeg plejer at gå i? Skal det bare smides ud?

I det hele taget har det været mig en gåde til alle tider, hvad de mange tøjbutikker, der ligger rundt omkring, egentlig lever af? Skifter folk deres tøj ud hver måned? Hvad gør butikkerne med det, de ikke får solgt? Er jeg den eneste, der først køber nye bukser, når konen har bestemt, at nu kan jeg ikke vise mig offentligt mere, bare fordi der er et lille hul på det ene knæ? Jeg kan eventuelt gå med til at købe nyt, hvis de er blevet slidt tynde, og kulden tvinger mig til varmere klæder.

Jeg kan heller ikke tro, at vi, i en tid der har så meget fokus på bæredygtighed, et slidt ord, men derfor kan det vel godt være sandt, skal gå og skifte vores knapt nedslidte tøj ud med noget nyt?

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer