Stine & Simon flytter

I dag flytter Stine og Simon til Dragør og forlader dermed Klitmøller. Deres to piger skal også sige farvel til fire års venskaber og deres skole, Thorsted Friskole, som blev valgt, da dens Grundtvig-Koldske værdisæt tiltalte familien mest.

De er faldet godt til i Klitmøller, så der er mere tale om et tilvalg af pendlermæssige årsager end et fravalg.

– Vi søger faktisk efter at købe et sommerhus her, så vi med jævne mellemrum har muligheden for at vende tilbage til dette dejlige Klitmøller. Vi har været så glade for at bo i Klitmøller, hvor alle har vist stor venlighed og imødekommenhed, men rent arbejdsmæssigt har det været tungt. For eksempel skulle jeg her tidligere arbejde i København alle hverdage i flere uger, og det blev for anstrengende. Desuden er arbejdet som free-lancejournalist ikke let her i Thy; i København er der en del flere muligheder, og Simon har naturligvis også en masse flere berøringsflader der.

– Der er mange historier herude, der er supervigtige at fortælle, men arbejdsmæssigt rummer det nogle ulemper for os at bo her som sagt. Da vi flyttede herover for fire år siden, var det et eksperiment, som skulle vare i et år. Siden vi bor her på fjerde år, må man fastslå, at eksperimentet lykkedes. Vi er enormt glade for byen, men vi pendler for meget.

– Surfer I?

– Simon har prøvet det og lært det, men jeg gør nok ikke. Jeg har et SUP-board, men er ikke sportspræget. Faktisk vil jeg hellere gå en tur i skoven. Til gengæld gør vores piger det meget godt på bølgerne. Ellinor har lært det, og Alice går til surf og leger med det.

– Taler jeres børn mølbosk?

– En pædagog i børnehaven lærte vores yngste datter at sige "spe-pø´ls", så det kom hun hurtigt i gang med. De taler jysk begge to nu, hvor de talte københavnsk før.

– Så skulle der være et pænt sommerhus til salg her, så lad os det vide.

Skriv eller ring til KlitPosten.dk, hvis du har et ledigt sommerhus, du gerne vil sælge til en af drengene fra Angora.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer