Niels Juel Solgt!

SPAR-købmand Mikael Konradsen meddeler, at han har købt Niels Juel for 18,5 millioner.

– Jeg fik Christian (Kjeldsen, red.) til at undlade at nævne mig, da han i torsdags på Klitmøllersiden på Facebook afslørede vores planer med Rasmus Bang Vognsen. Jeg sagde, ejerforholdet ikke måtte offentliggøres før den 1. april.

– Vi er måske en del, der synes, du har gang i rigeligt for tiden! Netop i denne uge udvider SPAR Klitmøller, og du holder indvielsesfest, og du har lige købt og moderniseret dit eget hus og og og …

– Jeg ved det godt. Men med mine 46 år er jeg stadig ung og aktiv, og jeg har den her ubændige trang til at sætte noget i gang. Y synes ikke, jeg bare skal ligge hjemme på sofaen …

– Du har indtil flere ejendomme, så er det bare den trend, du følger op på, og var det svært at få en købsaftale om Niels Juel?

– Det skete efter hårde forhandlinger, fortæller han, for Jesper er ikke sådan en, der forærer noget bort. Overtagelsen sker pr. 1. juli, og i handelen fik jeg gennemtrumfet, at han forinden skal male hele restauranten udvendig og samtlige rum indvendig. Der er også et par K3ere, der skal ordnes. Et enkelt vindue ud mod vandet er punkteret, og det skal naturligvis skiftes. Der står en gammel togvogn et sted, og den må han altså se at få fjernet.

– Og som toppen af kransekagen: Det er mig, der har engageret Rasmus Bahn Vognsen til at være restaurantchef! Det har Christian jo forsåvidt allerede afsløret. Rasmus er en af Thys ypperligste madmagere, så det bliver bare alle tiders!

– Ja, men hvem skal stå for den overordnede drift af både restaurant og hotel?

– Y skal være øverste chef. Vi regner derfor med diskret at ændre navnet til Restaurant Niels Yuel. Y skal hjælpe Rasmus på vej med at genindføre den store fiskebuffet, som mange har savnet, dog med visse naturlige ændringer, for eksempel med Helstegt Hanstholmrødspætte. Ja, det skal naturligvis i ét ord. Rasmus er et godt gourmet-navn, og det vil afspejle sig i menuerne!

– Er der ellers noget?

– Næh, bortset fra at der ligger noget omme bagved, som Jesper vist også har glemt at fjerne. Nå. Jeg må videre! Jeg vil lige ned for at se, om Æ Redningshus er til salg.

(Læs videre)

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer