Klitmøller Sommerfest, program

Klitmøller Sommerfest 2019 er arrangeret af Klitmøllerspejderne og Klitmøller Idrætsforening.

Det foregår på Cold Trafford, på dansk Klitmøller Stadion. Med sædvanlig sans for at ramme i tidens centrum har de to foreninger besluttet sig for årets tema. Det skal handle om valget, ikke folketingsvalget, men sommerfestvalget. Vælgerne i Klitmøller og omegn bedes vælge sommerfesten som det foretrukne opholdssted, hvor man ikke bare skal sætte kryds, men have pungen op af lommen og kreditkortet frem til glæde for de to foreninger og dermed indirekte for hele byen!

I modsætning til tidligere år skal man ikke længere reservere plads til det store buffetbord lørdag aften.

Det fulde program strækker sig fra fredag den 31. maj klokken 16 til søndag den 2. juni klokken 17. Blandt andet skal den bedste 80´er- eller 90´er-udklædning kåres. Redaktøren kommer bare i det tøj, han har; vinderchancen er der.

Meddelelsen om festen blev annonceret på Facebook med følgende:

Det går godt i Danmark. Og i Klitmøller. Ikke mindst Klitmøller Sommerfest er med til at sikre den gode sommer i hele Thy. Børnene nyder weekenden, og vi voksne stiller vores tørst. Ikke med den primære grund at påføre os selv beruselse og tømmermænd, men udelukkende for at støtte de to arrangerende foreninger og fordi det som regel er svært hyggeligt til sommerfesten. Og det er jo netop, fordi at vi har valgt Klitmøller Sommerfest. Vi har derfor indstillet til Hendes Majestæt Dronningen, at temaet til sommerfesten er "Sæt X ved første weekend i juni" til afholdelse 31. maj til 2. juni 2019.
For god ordens skyld skal vi nævne at styregruppen ikke træder tilbage med baggrund i temavalget.

Vi ønsker Klitmøller et godt sommerfestvalg.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer