Nystrup Camping Klitmøller hejser flaget

June og Jens Jørgen Jensen glæder sig til den nye sæson:

– Standerhejsning! Alle campingpladser over hele landet har det. Vi er godt tilfredse med forløbet her. I løbet af de sidste fem år har vi tre-firedoblet omsætningen.

– I har indført en del nyt?

– Blandt andet har vi inviteret surfere til at overnatte og tørre surfertøj her mod en meget lav betaling. På den måde får vi flere kunder i butikken, og samtidig hindrer vi nogle i at campere ude i skoven og andre forbudte steder.

– Forudsætningen for at drive en god campingplads er helt nede på jorden: Der skal være ryddet op, der skal være gjort rent, og så skal vi have den der sommerstemning, der emmer af velvære, tilfredshed og ordentlighed over for alle, og hvor folk føler sig velkommen!

Carl Skaarup og Gitta Skaarup Larsen fra Mors spiller trompet og kornet, der er en anelse dybere og mere fløjlsblød:

– Vi er far og datter, og vi spiller til forskellige begivenheder, såsom sølvbryllupper og den slags. Morgenmusik.

– Spiller din mand ikke, Gitta?

– Nej, det gør han ikke. Det er ikke rigtigt lykkedes at få ham med. Men far og jeg har jo spillet i mange år.

– Sidste år var det så koldt, at vi ikke kunne mærke vores fingre.

– Øver I jer meget?

– Af og til. Men ellers aftaler vi bare i bilen, hvor vi starter. I dag starter vi med D. En afblancering af "Der er ingenting, der maner", der kan være lidt svær at synge.

Så byder June velkommen og deler sangen rundt.

 

June tager ordet:

– God morgen og velkommen til vore sjette sæson. Dette er blevet vore tradition. I år har vi det dejligste solskin og påskevejr. Endnu et år med fremgang. Pladsen har været fyldt med glade gæster, og det er vi megastolte af. Sidste år var vi for første gang over 1.000 mennesker på pladsen, og nogen måtte vente på at komme ind. Vi samler på gadefester og håber, I bliver mange igen i år.

– Vi har ikke ligget på den lade side. Vindhytten er klar til at blive taget i brug. 5.000 nye rafter er sat op med to stålskruer i hver. Jeg kan bare sige: Det er mange skruer!

– Og så er der kaffe og rundstykker til alle. Værsgo!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer