Nystrup Camping tørlagt. Næsten!

Skybruddene er overstået - for denne gang. Leder June Jensen står i receptionen til den fuldt bookede campingplads i Klitmøllers sydvestlige hjørne, hvor åen slynger sig lige nord for pladsen. Skybruddene og det heftige regnvejr medførte, at den løb over sine bredder, og vandet bredte sig på et stykke af pladsen. Så meget, at surfivrige unge mennesker kunne træne i ro og mag, mens beredskabsstyrelsen pumpede 2,1 millioner liter vand væk.

– Det var ekstremer af vand, der kom!

Siger June og fortsætter:

– Jens Jørgen var ikke i seng overhovedet natten til lørdag. Vi får en masse vand fra øst, og de sommerhuse, der ligger på den anden side åen har jo også fået masser! Vandløbene må kun renses op hvert femte år, og vi rensede op for to år siden - alt det, vi har ansvar for. Men det var jo galt langs Baunbak, de fik fat i en gravko for at få renset den del af åen op! Pludselig gik der hul, og vandet fossede bare ud.

– Billedet af de unge mennesker, der surfer her, er blevet set på Facebook - 37.000 gange! Beredskabsstyrelsen har ydet et fantastisk stykke arbejde!

Jens Jørgen har slæbt sandsække for at lukke hullet fra åen, så et nyt skybrud ikke kan gentages. Nu burde freden kunne sænke sig over området.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer