Mere om indvielsen hos SPAR Klitmøller

Ingen nervøsitet i ledelsen

Der er lagt op til en større Klitmøller-begivenhed torsdag den 4. april klokken 10.00. Og du skal ikke komme rendende tidligere i håb om at kunne nå at købe kaffe og kager eller brød og birkes eller frugt og franskbrød. Butikken er nemlig lukket indtil klokken 10.00, og dagen i forvejen, altså om onsdagen lukker SPAR Klitmøller klokken 18.00!

Læs programmet her!

Eller her: Klik på KALENDER.

Men - når du så kommer torsdag den 4. april klokken 10.00, kan du til gengæld opleve indvielsen af nyeste Klitmøllertiltag: Det fornyede og stærkt udvidede Center til 10 millioner! Købmand Mikael Konradsen vil stolt vise rundt i SUPER-SPAR, som den godt kunne hedde. Super bruges i tide og utide, hvilket er en skam, for så virker det ikke helt, når der er brug for ordet. Og det er der her.

Han og hustruen er rolige, men spændte. Som ved alle ny- og tilbygninger melder spørgsmålet sig, om alt vil falde på plads inden den fastsatte slutdato, i dette tilfælde torsdag den 4. april klokken 10.00?
Det mener Mikael.
– Vi har tænkt os at holde fest i tre dage, torsdag, fredag, lørdag (4., 5., 6. april), og så kører vi noget forskelligt alle tre dage. Noget med alkohol i. Jeg ved ikke, hvorfor.
– Budgettet er skredet, men der er kommet noget til, som vi gerne vil have, og så tænker vi, at det vil vi ikke SPARe. Alt i butikken er top-top nyt og det sidste moderne.
– Vi vil jo gerne vise det frem, som vi har lavet. Ikke alene her indenfor, en café oppe i hjørnet ud mod gaden, men også udenfor et hyggeområde med træstammer og diverse.

 

Yvonne og Mikael, SPAR-cheferne.

To af de ansatte, Hanne og Birthe, ser også tilpas afslappede ud. Ja, men har de mennesker ingen nerver?

– Er I slet ikke nervøse for, om alt kan nåes inden den 4. april?

– Nahej, nej, nej, siger de to damer i kor.

– Hvorfor skulle vi være nervøse? Folk knokler med tingene, alt ser ud til at gå, som det skal, så det ligger i de bedste hænder.

Hanne og Birthe

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer