Mikael Konradsen: Det er helt ovenud!

– Det har været en fantastisk modtagelse, det nye har fået! Vi hører kun godt fra samtlige kunder, der kommer ind. Vi har også hørt fra kunder, der kommer en gang imellem, og de bliver blæst helt bagover.

– Det er virkelig skønt. Det må jeg sige.

SPARchef Mikael Konradsen (sponsor for KlitPosten.dk) er en glad mand.

Det er gået godt:

– Der er også omsætningssiden. Hvis vi sammenligner det samme antal dage i år med påsken sidste år, har der været en meromsætning på et tal, der er noget større end forventet. Hvis det hele skal hænge sammen, skal der på årsbasis naturligvis være en større fortjeneste end før udvidelsen.

– Så reaktionerne har været positive?

– Fuldstændig. Jeg har ikke haft en eneste negativ henvendelse.

– Vi har sådan set to butikker, cafeen og butikken. De kører hver for sig. Nu søger jeg en fuldtidsdelikatesseekspedient.

 

Mikael studerer vinhylderne og får hjælp af Yvonne, der lidt senere fortæller om vinene. Der er adskillige nye mærker, og sortimentet er så stort, at man skal køre mange kilometer for at finde et tilsvarende udvalg i en fødevareforretning. Men SPAR Klitmøller er så ubetinget Thys nyeste og flotteste dagligvarebutik.

Der mangler en smule endnu udenfor.

– Først og fremmest skal vi have ryddet op og asfalteret p-pladsen nord for Ørhagevej! Vi trænger til ordentlige p-forhold nu! Andre steder skal også asfalteres og måske i samme ombæring. Vest for SPAR er der plads til yderligere 10 p-pladser, da grunden følger åen helt hen til Åstien.

– Budgettet er overskredet! Så nu ser vi, hvad der kan laves! Der skal også laves lejligheder!

– Kød og frugt og grønt har vi ligget med dobbelt op! Så stor har efterspørgslen været. Det præsenterer sig også bedre med mere plads og nye stande.

– Cafeen vil tilbyde morgenmad til sommer, og sådan vil der blive lanceret forskellige tiltag. Allerede nu er kaffen sat ned til 25 kroner, og til kaffen er man meget velkommen til at nyde kage, brød eller andet købt i butikken. Spiritus, vin og øl er til udendørs brug, og der er man sandelig også velkommen til at nyde solen!

 

Indenfor går en ældre kvinde rundt og leder efter sin mand. Han er blevet borte i den nye butik på næsten 1.000 m2, eller hun er blevet borte for ham; der er ikke oprettet en søgetjeneste for bortkomne familiemedlemmer. Det fortælles, at en ældre dame, der var med til indvielsen forleden torsdag, først om lørdagen fandt udgangen.

Den ældre, forsvundne gentleman findes dog kort tid efter af KlitPosten.dks vakse medarbejder. Manden har nemlig klogt valgt at sætte sig i Faster Musses Café, hvor han kaster lange blikke hen mod madmontren. Han har dog ikke købt noget endnu i sikker forvisning om, at konen nok finder ham på et tidspunkt. Skulle hun ikke det, er han klar til at forgylde sin tilværelse med et stjerneskud til kroner 65.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer