Jeg skulle opereres i knæene!

Peter har slidgigt i begge knæ med store smerter, og det ville han gerne have gjort noget ved. Derfor mødte han op på Farsø Sygehus, hvor de er eksperter i knæ. De undersøgte ham grundigt, hvorefter de gav ham et chok.

Nej, sagde de til ham, du har godt nok nogle "trævler" i knæene, men det kan du godt få væk uden operation. En operation er dyr, risikobetonet og i dette tilfælde slet ikke nødvendig, selv om du er 74. Derimod skal du få noget gjort ved din overvægt!

Peter Torp Jensen

Peter Torp Jensen

Melonsuppe

Melonsuppe

5 retters forslag (klik på billedet)

5 retters forslag (klik på billedet)

Efter fem ugers intens træning og et vægttab var mange smerter væk.
– Jeg vejede 108 kilo! Og nu, - nu har jeg tabt mig 22 kilo! Vi skal en tur til Norge og må have kufferter med, der højst må veje 23 kilo. Når jeg løfter sådan en kuffert, er den mega tung! Og det har jeg slæbt rundt på indtil april 2018. Så var det altså slut. Jeg har tabt mig så meget, at jeg nu omkring 21. december er nede på 86 kilo. Ikke nok med vægttabet, mit blodtryk er faldet tilligemed, så nu skal jeg have meget mindre medicin. Før tog jeg tre; nu nøjes jeg med 1,25 pille. Mit søvnapnøtal er faldet fra 68 gange i timen, hvor jeg ikke trak vejret, til nu 34 gange. Min livskvalitet  er blevet meget bedre, så jeg siger SUPER FEDT!
– Det er da godt nok imponerende! Nu er jeg ret sikker på, at læserne godt kunne tænke sig at høre din opskrift på at tabe sig.
– Det er faktisk ikke så meget motionen, selv om den også skal have sit. Næh, kostændringen, den har betydet det hele.Vin og øl blev sat på pause, uden at jeg dog er blevet fanatisk. Kosten betyder 80 procent.

Det er her, at samtalen begynder at gøre din redaktør noget urolig. Jeg ved selvfølgelig godt, at rødvin går gennem leveren, der udskiller fedtet, som sætter sig i bughulen omkring livsvigtige organer, men alligevel. Hvor stor en betydning har det? Eller med andre ord: Er selv én genstand om dagen én for mange?
– Hertil "fat burner" (fedtforbrænder hedder det på dansk, og det er faktisk et meget bedre ord, sådan lydligt [red.]), der betyder, at vi får meget grønsagssuppe, frugt, grønsager, en enkelt bagt kartoffel og tørstegt kød og andre gode retter.  Jeg har en bog om "fat burner", som nu granskes og følges op af hele fire andre mænd i Klitmøller - af tungtvejende årsager.
– Kuren hedder STUV. Stædighed, Tålmodighed, Udholdenhed, Viljestyrke.
– God fornøjelse!

Sidste: Pr. 22. februar 2019 har Peter næsten tabt sig 25 kilo. Der mangler blot 800 gram!

Klik på billedet med opskriften på fem retters fedtforbrændingsforslag. Bliv ikke irriteret over, at det absolut skal hedde noget på engelsk. Thi engelsk er meget finere end dansk. Derfor!

 

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer