Endelig lidt bænk at sidde på!

Det forholdsvis nye plexiglas-plastik-busskur oppe i krydset Ørhagevej og Krovej

Retro busskur med 3/3 vintagebænk

Plexiglas-plastik-busskuret ved SPAR med en tredjedel bænk

Der er dd. ingen bænk i det forholdsvis nye plexiglas-plastik-busskur oppe i krydset Ørhagevej og Krovej.

I det gamle træskur ved Åstien (cirka) er der en solid bænk i hele skurets bredde.

I det andet nye plexiglas-plastik-busskur på Ørhagevej ved SPAR er der sat en tredjedel bænk op.

En tredjedel bænk? Hvad i alverden skal det nu betyde? KlitPosten.dk får fat i den ansvarlige politiker fra Udvalget for Bænk og Busser, Mette-Louise von Frederiksdatter og vil godt have svar på, hvorfor det ikke er en hel bænk, og hvorfor det andet  skur ikke skal have noget som helst?
– Det er ikke så let at finde pengene, idet de er små, og vi kan simpelthen ikke tillade os i Thisted Kommune at ødsle med borgernes penge, og derfor kan vi ikke bare sådan bevilge penge til noget nyt uden at have dækning.
– Men I fandt alligevel nogen?
– Man fandt pengene, fordi en kvik kollega foreslog at lade en hat gå rundt til udvalgsmødet, hvilket medførte, at vi på den måde fik samlet penge sammen til en lille bænk, forsvarer Mette-Louise Frederiksdatter sig og udvalget.
– Er det ikke lidt utraditionelt?
– Man er somme tider tvunget til at vælge mellem to onder. Her får I trods alt så meget bænk, at en gammel bedstemor kan sidde ned, mens hun venter på bussen, svarer Mette-Louise Frederiksdatter.
– Ja, da også en ung!

– Hvorfor har I så kun bevilget 1/3 bænk? Hvorfor ikke en hel bænk som i det gamle træ-busskur? Så meget mere kan den da ikke koste. Opsætningen er vel lige dyr?

– Ja, men vi havde desværre ikke en stor hat, kun en lille sixpence. Der var simpelthen ikke plads til flere penge, sukker den økonomisk ansvarlige politiker fra De Rød-Grønne Alternative Liberale Konservative og slår ud med armene og fortsætter:

 

– Nu skal I jo heller ikke være urimelige i Klitmøller! I får altid en masse derude på grund af det der surf. Nu har I trods alt 4/3 bænke til 9/3 busskure! Og denne tredjedelsbænk er i hundedyrt ædeltræ. Så tør lige øjnene!

Plads til bredbaget bedstemor i brølende blæse- og regnvejr

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer