Møde i Aktivkomiteen Klitrosen

Plejehjemmet Klitrosen på Krovej lægger rammer til Aktivkomiteen, der har forskellige arrangementer at tilbyde pensionister i Klitmøller. Der er almindeligt møde en strålende solskinsmartsdag i bestyrelsen.

Forårets arrangementer står på dagsordenen, og først og fremmest er der de faste arrangementer. Blandt dem er bankospil tirsdag den 19. marts klokken 14. Prisen er kr. 7,- pr. plade – kaffe/kage koster kr. 30,- der er fri entre og ingen tilmelding – ALLE er velkomne.

Snart tilbydes også petanque. Klitrosen har en petanquebane, som næsten ikke bruges, og det er da synd. Første petanquetræf er mandag den 8. april klokken 14, og alle er velkomne. Der bliver oprettet hold og truffet fremtidige aftaler om tidspunkterne.

Den 2. maj er der forårsfest klokken 17, tilmelding foretages på et senere tidspunkt. Festen vil være værd at deltage i. Menuen ligger allerede klar:

Kyllingeoverlårsfilet uden ben omrullet med bacon, whiskysauce, hvisekartofler, pommes duchesse (kartoffelmostoppe), icebergsalat med lilla gulerod, blomkål, mandler og canteloupe melon.
Desserten bliver chokolademousse med henkogte pærer og flødeskum.
Til denne menu er der i prisen på kroner 175 indeholdt hele to glas enten øl eller vin. Bagefter til kaffen to slags småkager.
Som om det ikke var nok, vil der også være musik under spisningen med seksmandsorkestret "Rytmiks". Altsammen med i prisen. Tilmelding til Ella på 24401195, senest den 25. april -  først til mølle med et begrænset antal pladser.

8. maj er der Befrielsesesgudstjeneste på Klitrosen kl 14.00 med efterfølgende kaffe. ALLE er velkomne - ingen tilmelding.

16. maj er der besøg fra Pasgaard Tøj og Reporto sko kl. 10.00 til 14.00, hvor alle er velkomne til at se og prøve.

Efter pinse kommer tre raske dage med loppemarked, der i lighed med sidste år forventes at tiltrække mange mennesker. Bestyrelsen diskuterer priserne på opstilling af telte samt ideer til dagene. Både motorcykeltræf og veteranbilmøde er i spil. Loppemarkedet indeholder ikke bare varer og ting fra Klitrosen. Borgere fra byen er også velkommen til at bidrage med stort eller småt.

Hver tirsdag er der yoga, hvor en flok kvinder benytter sig af faciliteterne. Det sker mellem 16.45 og 18.00 med Pia Sofia og foregår i Atriumgården – spørgsmål rettes til Pia på 51350075.

De faste indslag i øvrigt (ALLE er velkommen/ingen tilmelding):

Tirsdag kl. 14.30 fællessang i Klitheden –

Onsdage – ca. hver 2. uge – gudstjeneste i Atriumgården kl. 11 – se datoerne i Kirkebladet.

Torsdag kl. 13.30-16 Håndarbejde og hygge i Atriumgården – evt. spørgsmål rettes til Ella 24401195

Se mere i Kalenderen.

 

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer