Radio&TV: Hvor kigger hun hen?

Når den glimrende journalist, Karin Axelsen, rapporterer fra Bruxelles, undrer mig, at hun ikke kigger direkte ind i kameraet i modsætning til Ole Ryborg, der ser os lige i øjnene. Men Karin ser en smule opad, som om hun opfatter, at linsen i kameraet er en smule højere, end den faktisk er.

Det virker bare en anelse underligt, hvis en TV-journalist vender ryggen til - eller siden og snakker med os. Snak med en person på gaden; hvis vedkommende hele tiden undlader at kigge dig ind i øjnene, bliver du utryg og usikker. Hvad er han ude på?

Her undrer det mig også, at hverken kameramanden eller produceren kan se det - og gøre hende opmærksom på det. Måske er jeg - som TV- og radioanmelder - ekstra opmærksom på sådanne detaljer, der i og for sig hører hjemme i småtingsskuffen. Men alligevel …

 

Mona Lisa Olsen er KlitPosten.dks Radio- og TV-anmelder.

Andre indlæg, du vil synes om:

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Niels

I stedet for, at gå i “små sko” – så man ikke kan se Karin i øjnene, så burde vi alle glæde os over den gode journalistik og viden om EU (også på de indre linier), som både Ole Ryborg, Karin Axelsen og Lotte Mejlhede er i besiddelse af. Vi er heldige med en dygtig stab af korrespondenter i EU-systemet, men de får alt for lidt “taletid”.